ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ : * Νευρώσεις & ψυχικές διαταραχές * Συμβουλευτική & Υποστηρικτική * Για παιδιά με ειδικές ανάγκες

Η ψυχοθεραπεία δεν είναι υποκατάστατο της ζωής αλλά μία γενική πρόβα για τη ζωή...Κανε την σωστή κίνηση.

διαφήμιση

20 Μαρ 2014

Καλή μέθοδος είναι η Αποτελεσματικη ..





Η Ψυχοθεραπεία είναι μια άκρως δυναμική φάση και ένταση, που αλλάζει από άνθρωπο σε άνθρωπο ...και στην μέθοδο και στο αποτέλεσμα που είναι πάντα ευεργετικό για τον άνθρωπο γενικά, θαρρείς το δάκτυλο που δείχνει τον Ήλιο μέσα από το σκοτάδι της ψυχής,την ψυχική ακαταστασία και το υπαρξιακό κενό.

Συχνά για πολλοίς ανθρώπους κεντρώνεται η λανθάνουσα ιδέα ότι θα " πάρουν έτοιμες σκέψεις και ιδέες " ή θα αγοράσουν σκέψεις και απόψεις, ή θα τους χαρίσει ο ψυχοθεραπευτής τους ότι έχει αποκρυσταλλωθεί από εμπειρίες, συμπεράσματα έτοιμα και μοντέλα ζωής η θα τα πάρουν με μιας για να λύσουν τα προβλήματα τους .


Όχι ...δεν είναι έτσι φυσικά

Γιατί είναι μια διαδρομή με αληθινή θέληση και προσπάθεια επίπονη ανεξάρτητα από ποια επιστημονική μέθοδος, οποία και αν ακολουθείται.


Υπάρχουν αρκετές σχολές για την ψυχοθεραπεία και φυσικά δεν θα τελειώσει ποτέ ο κατάλογος, ολοένα και θα υπάρχουν καινούριοι μέθοδοι και έρευνες όσο ζει ο άνθρωπος και όσο η ζωή του είναι σε εξέλιξη. 


Κανένας δεν έχει υγεία 100% και κανένας δεν είναι άρρωστος 100%, καλή μέθοδος λοιπόν είναι η αποτελεσματική για τον ασθενή και μόνο γι' αυτόν.

Καλύτερη μέθοδος και τεχνική είναι αυτή που ο ασθενής είναι πρωταγωνιστής, αυτός και τα προβλήματα του και η γρήγορη απαλλαγή του από αυτά.

Αυτά σε γενικές γραμμές, μετά θα πούμε για σχολές και τεχνικές.


- Μέθοδος εφαρμοσμένης ανάλυσης συμπεριφορές και λίμπιντο 

- Μέθοδος εκμαθήσεως σωματικής και ψυχικής υγείας 
- Μέθοδος αυτογνωσίας, γνωστικής συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης
- Μέθοδος θεραπευτικής ύπνωσης. και άλλα...

Και φυσικά υπάρχουν δεκάδες τεχνικές όπως η βιωματική τεχνική και αναβίωσης ,η δραματοποίηση , η μουσικοθεραπεία, η φωτοθεραπεία,η αρωματοθεραπεία, art analisy/ therapy. και άλλα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σελίδες